FOTOESEJ 2022./23. 14. je po redu izložba studentskih radova iz predmeta 'Primjena digitalne fotografije u reprodukcijskim medijima'. Ovim projektom studenti čiji su radovi izabrani imaju priliku prikazati svoj rad u najboljem mogućem svjetlu putem fotografija izloženih u predvorju fakulteta te projektom foto eseja odnosno priče sastavljene od fotografija kroz koje mogu prikazati teme po izboru. S obzirom da se vizualni identitet izložbe mijenja svake godine, ove godine imao sam priliku realizirati logotip te noseće vizuale izložbe. Logotip je tipografski odnosno 'wordmark' sastavljen od šesterokuta, podijeljen u dva retka, a simbolizira otvor zaslona koji prilikom smanjenja i povećanja poprima oblik šesterokuta. Kada govorimo o vizualima koji predstavljaju samu izložbu odlučio sam se za 'vintage' pristup s više elemenata (threshold, grain, vintage tipografija). Time sam realizirao efektan i privlačan plakat koji lako hvata pažnju promatrača te ga drži zainteresiranim.

Serija temporalnih oglasa/plakata na temu 'Vožnja gradom nije utrka', ideja je bila da promatrač postepeno dobiva ideju o čemu se na plakatu radi, bez odavanja informacija tvrtke ili ministarstva koje stoji iza toga. Temporalni oglas služi nam da promatrača zaintrigiramo i navedemo da razmišlja o onome što je vidio te da proba povezati informacije koje je dobio sa nekom tvrtkom, ministarstvom, kampanjom itd..

Serija plakata 'Betonizacija' odnosi se na problem povećanog betoniranja u zagrebačkim kvartovima, uklanjanja zelenih površina radi izgradnje parkinga te uništavanja prirodnog čovjekovog okruženja.