Grafičke i dizajnerske usluge

Vizualni identitet

Dizajn i izrada vizualnog identiteta i logotipa za vašu tvrtku, obrt, udrugu ili OPG. Istaknite se na tržištu i predstavite vrijednost vašeg branda.

Brošure

Brošure su male knjižice od minimalno 5 stranica koje sadrže grafičke i tekstualne sadržaje namjenjene promociji branda, proizvoda ili usluge.

Ambalaža za proizvode

Dizajn ambalaže i pakiranja može dovesti do višestrukog povećanja zadovoljstva kupaca pa tako i same prodaje.

Posjetnice

Osnovne tiskanice svakoj tvrtci pomažu u njenom promoviranju, najvažniji su dio vizualnog identiteta uz znak i logotip jer s njima predstavljate svoj brand.

Letci

Letak/flyer je promotivni materijali koji sve važne informacije sadrži na jednoj stranici. Osim jake promotivne poruke letak mora sadržavati i kontakt informacije.

Etikete

Kvalitetno oblikovan dizajn etikete ne pruža samo važne informacije o proizvodu već je i marketinški prostor za čitavi brand.

Plakati

Plakati su vizualna prezentacija informacije odnosno marketinške poruke te su važni za učinkovitu komunikaciju prema potencijalnim korisnicima.

Objave za društvene mreže

Banneri za postove i story objave unikatnog dizajna usklađeni s vizualnim identitetom branda.

Katalozi

Katalog je dizajnirani komplet vaših proizvoda ili usluga na jednom mjestu s opisom i cijenama.

Iznos u eurima dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a 1 EUR = 7,53450 HRK

Preporuke

 • Boyka Beatz

  BeatzbyBoyka

  "Vrhunska i vrlo profesionalna usluga, visoka razina kreativnosti kao i vještine, te brza i odgovorna dostava."
 • Mihael i Antonio

  Timax Estates

  "Naša potreba za rebrandingom tvrtke dovela nas je Daria koji nas je oduševio svojim pristupom i idejama. U kratkom roku je ponudio nekoliko opcija za naš vizualni identitet i vrlo brzo smo došli do za nas savršenog rješenja. Naša preporuka svima koji su u potrazi za vizualnim rješenjima. Pristup, vizija, kvaliteta izrade, sve za svaku pohvalu."
 • Danijel Banić

  Natural Power d.o.o.

  "Dizajn posjetnice me oduševio na prvu! Brzo, stručno i efektno urađeno! Sve pohvale za dizajn i stručnost! Za svaku preporuku!"
 • Denis Sinovčić

  OPG Sinovčić

  "Vrhunski odrađen posao izrade cjelokupnog vizualnog identiteta za naše ekstra djevičansko maslinovo ulje. Preporučujem svima!"
 • Fresh Kebab

  Fresh Kebab

  "Vrlo kvalitetan dizajn koji smo dogovorili te odrađen u dogovorenom roku od naljepnica za stakla, cjenika te letaka. Stvarno sam zadovoljan i preporučam, hvala i ocjena 10/10."